23 Eylül 2017 Cumartesi

"Empati Yapmaya Var mısın?" Etkinliği Düzenlendi

21 Aralık 2015 Pazartesi 14:14 tarihinde eklendi | 931 defa okundu

Aksu Mehmet Süreyya Demiraslan MYO öğrencileri, Aksu MYO Sosyal Aktiviteler Kulübü ve Sesli Betimleme Topluluğunun 16 Aralık 2015 tarihinde ortaklaşa düzenlediği etkinlikte buluştu. Etkinlik kapsamında sesli betimleme olarak hazırlanmış “LUCY” filminin gösterimi yapıldı ve öğrenciler filmi göz bantları ile izledi. Öğrencilerin empati kurarak görme engelli kişileri anlamaları amaçlanan etkinlik tüm öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.

Program sonrasında Aksu MYO Sosyal Aktiviteler Kulübü Başkanı Beyza Nur SİVRİ ve Akademik Danışman Öğr. Gör. Nurittin ARIKAN’a Teşekkür Belgesi verilirken, katkılarından dolayı Sesli Betimleme Topluluğu Başkanı Mustafa ALTINOK’a Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Mehmet Rüştü Özen tarafından plaket verildi.