23 Eylül 2017 Cumartesi

‘‘Dönmeyi Hiç Düşünmediler ‘‘ 18 Mart Çanakkale Şehitlerimizi Anlama ve Anma Tiyatral Şiir Dinletisi

04 Nisan 2017 Salı 11:45 tarihinde eklendi | 538 defa okundu

18 Mart Çanakkale şehitlerimizi anmak ve biraz olsun anlayabilmek adına Öğr. Gör. Mustafa Erhan TÜRKOĞLU koordinatörlüğünde; Meslek Yüksekokulu öğrencilerimiz, okulumuz konferans salonunda program düzenledi. Müdürümüz Doç. Dr. Mehmet Rüştü ÖZEN, Emniyet Amiri Zekeriya ALICI, Aksu Garnizon Komutanı Ramazan ALTIN, Öğretim Görevlileri ve Öğrencilerimizin katıldığı programda; Kuran- ı Kerim tilaveti, şiir ve tiyatral canlandırma yapılarak şehitlerimizin aslında dipdiri aramızda olduğu bir kere daha hatırlatıldı.