18 Kasım 2017 Cumartesi

‘‘ÇANAKKALE RUHUYLA 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZİ ANMA PROGRAMI’’

26 Aralık 2016 Pazartesi 16:32 tarihinde eklendi | 606 defa okundu

‘‘  ÇANAKKALE RUHUYLA 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZİ ANMA PROGRAMI  ’’

Aksu Mehmet Süreyya Demiraslan Meslek Yüksekokulu’nda 13/12/2016 tarihinde İstanbul’dan gazilerimiz Gazi Fatih Koca ve Enes Koca’nın da katılımıyla 15 Temmuz şehitlerimizi anma programı düzenlendi. Aksu Orman İşletme Şefi  Çiğdem Aşkın’ın da katkılarıyla 247 şehidimiz adına dikilen 247 fidanın ardından, program okulumuz konferans salonundaİstiklal Marşı ve Kur'an-ı Kerim tilaveti, öğrencilerin şiirleri ve Gazi Fatih Koca ve Enes Koca konuşmalarıyla devam etti. ‘’Allah oyun bozanların en hayırlısıdır.’’ diyen savaş muhabiri Gazi Fatih Koca, Ortadoğu’nun tek umudunun Türkiye olduğunu belirtti. Sinevizyon gösterileri ve gazilerimizin kendi video kayıtlarıyla sonlanan   programda duygu dolu anlar yaşandı.