18 Kasım 2017 Cumartesi

''Anılarla Türküler, Dönmeyi Düşünmediler...'' Tiyatral Şiir Dinletisi

29 Mart 2016 Salı 18:11 tarihinde eklendi | 978 defa okundu

Süleyman Demirel Üniversitesi Aksu Mehmet Süreyya Demirarslan Meslek Yüksekokulu tarafından Öğretim Görevlisi Mustafa Erhan TÜRKOĞLU ve müdür yardımcısı Bedia GAFAR koordinatörlüğünde Çanakkale zaferimizin 101. yılı etkinlikleri çerçevesinde 23.03.2016 tarihinde ‘‘Anılarla Türküler, Dönmeyi Düşünmediler…’’ konulu program düzenlendi. Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe MYO Müdürü Doç. Dr. Mehmed Rüştü ÖZEN, Aksu Kaymakamı  Muhammed Emre CANPOLAT, Garnizon komutanı Ramazan ALTIN, İlçe Emniyet Amiri Musa Gökhan CEVİZ, Öğretim Görevlileri, öğrenciler ve Aksu halkı katıldı. Beğeniyle izlenen program sonunda Öğretim Görevlisi Mustafa Erhan Türkoğlu’na MYO Müdürü Doç. Dr. Mehmed Rüştü ÖZEN tarafından plaket; hazırlayan öğrencilerimize de teşekkür belgesi verildi.