23 Eylül 2017 Cumartesi

Aksu MSD Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

30 Mayıs 2016 Pazartesi 14:10 tarihinde eklendi | 1024 defa okundu

Aksu MSD Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

Süleyman Demirel Üniversitesi Mehmet Süreyya Demiraslan  Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Mezuniyet Töreni, büyük bir coşku ile gerçekleşti. Meslek yüksekokulunda gerçekleştirilen tören öncesinde öğrenciler, Aksu Kaymakamlığı önünde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan törene İlçe Kaymakamı Muhammet Emre Canpolat, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Mehmet Rüştü Özen, ilçe emniyet amiri Musa Gökhan Ceviz, garnizon komutanı Ramazan Altın, akademik ve idari personelin yanı sıra mezun öğrencilerin aileleri katıldı. Törenin açılış konuşmasını meslek yüksekokulu müdürü Doç. Dr. Mehmet Rüştü Özen yaptı.  Açılış konuşmalarının ardından dereceye giren öğrencilere hediyeleri ve bölüm öğrencilerine diplomaları verildi. Tören, öğrencilerin keplerini atmaları ile sona erdi.